GLAS ZA ORGLE

obvestila in pogovori o orglah in sorodnih temah.

torek, 12. marec 2019

ORGLE SLOVENIJE - srebrna izdaja


Spoštovani!

Pri Ars organi Sloveniae smo pristopili k pripravi srebrne izdaje knjige ORGLE SLOVENIJE. Zaradi nižje naklade in dodatne opreme bo cena 141 € za knjigo, količinski popusti pa niso načrtovani. Na prodajne police nekaterih knjigarn bo predvidoma prišla v tednu pred Veliko nočjo, 15.4.

Srebrna izdaja bo imela od 15. maja naprej možnost individualiziranega ovitka, kar pomeni, da boste lahko naročili naslovnico ovitka po svoji želji, npr. orgle iz vaše cerkve ali dvorane. Dodatek k ceni bo v takem primeru 20€ za posamezni izvod. Možni bodo količinski popusti: nad 10 izvodov bo cena individualizirane izdaje ostala 141€ za kos, za druga naročila pa po dogovoru.

Nekaj izvodov prvotne izdaje je še na voljo. Če jo kdo želi prejeti, naj pohiti z naročilom na naslov info@orgle.si. Količinski popusti za 3 ali več izvodov so možni izključno za župnije in javne ustanove, ki so pri nastajanju knjige sodelovale. Več informacij o knjigi na www.orgle.si.

Jurij Dobravec


PS V pripravi je tudi zlata izdaja s posebno bogato opremo, ki bo primerna kot ekskluzivno darilo. Veš informacij sledi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.