GLAS ZA ORGLE

obvestila in pogovori o orglah in sorodnih temah.

sreda, 17. maj 2017

Posebna ponudba Orgelskega slovarja - maj 2017

Spoštovani ljubitelji orgel, umetnosti in kulture!

Od vseh, ki so ORGLESKI SLOVAR v 23 jezikih pogledali od znotraj in prepoznali njegovo vrednost kot učbenik o sestavi orgel, dobivamo zelo pozitivne ocene. Še posebej so navdušeni nad nazornimi skicami posameznih delov, ki jih organisti in organistke potem prepoznavajo pri konkretnih orglah.

Ker presenetljivo velika zaloga posebne ponudbe lanskega novembra je pošla že po enem mesecu. Zato smo pripravili novo akcijo. Po dogovoru z založnikom cene 46€ žal ne moremo znižati. Lahko pa ponudimo druge ugodnosti.

Če boste ORGELSKI SLOVAR naročili do 31. maja 2017, vam bomo zaračunali samo slovensko poštnino in vam pri naročilu drugih knjig v prihodnje obračunavali 10% popust. Enak 10% popust smo pri založniku izposlovali za vse naročnike iz prejšnje akcije, ki bi želeli naročiti dodatne izvode.


Posebna ponudba v tej akciji pa velja za prvih 20 zasebnih naročnikov. Brezplačno boste prejeli dragoceno knjižno darilo. Za katero knjigo gre, lahko vprašate, vsekakor pa boste izvedeli po naročilu.
Dostava ORGELSKEGA SLOVARJA je predvidena v prvi polovici junija, zato bo ob zaključku šolskega obdobja lahko primerno darilo zavzetim sodelavcem in sodelavkam glasbenega in kulturnega življenja.


Knjige lahko naročite z odgovorom na to e-pošto ali na naslov slovar@orgle.si.

V imenu Ars organi Sloveniae vas s spoštovanjem pozdravljam,
Jurij Dobravec

------------
Jurij Dobravec
Ars organi Sloveniae
+386 31 684 916

http://arsors.org/owb_sample_2016_slo.pdf

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.